16 April 2022
Категорија Новости
16 April 2022,
 Off

Још један сјајан корак Стрмова у борби за опстанак! У 17. колу Колубарско-мачванске зоне данас је Стрмово 1968 пред својим навијачима победило Младост из Прњавора са 4:1. Стрелци су били: Драгиша Савковић у 30. и 47. минуту, Милан Топлица Дуњић у 54 и Ђорђе Рајковић у 78. минуту. Погодак за госте дао је Николић у 60. минуту из једанаестерца.
У прилог одличној серији фудбалера Стрмова од две узастопне победе (у којима су дали чак осам голова) не иде чињеница да ће следеће коло бити слободни, али то је неминовност након иступања Слоге из Богосавца.
Данас су одигране још две утакмице 17. кола: Будућност Крушик – Цер 7:1 и Рибница – Дрина 2:1.
Тренутно Стрмово има 17 бодова, колико и Дрина, која је такође одиграла свој меч. Борац из Лешнице има 16 бодова и на томе ће остати јер је слободан у овом колу. Велике су шансе да ће и Јединство из Владимираца остати на 16 бодова јер гостује трећепласираном Врелу. На зачељу, је, нажалост, лајковачки Железничар са само 12 бодова.
Железничар сутра гостује Дивцима од 16 часова, екипи из горњег дела табеле. Неће бити лако, али се упркос свим проблемима мора размишљати о сва три бода.
Први пут овог пролећа Задругар игра на свом стадиону и то против старих познаника – ваљевског Радничког. У питању су два стабилна, дугогодишња зонаша, која нису под притиском освајања бодова, тако да верујемо да нас очекује квалитетан меч сутра у 16 часова.

Comments are closed.