17 April 2022
Категорија Новости
17 April 2022,
 Off

Задругар је данас први пут овог пролећа, после завршене суспензије, играо на свом стадиону и то против старих познаника – ваљевског Радничког. Резултат је био 2:2 и може се рећи да смо видели два различита полувремена. Ваљевци су мало изненадили зелено-беле и добили прво полувреме са 2:0, двоструки стрелац био је Симеуновић у 14. и 42. минуту. Задругар није екипа која се лако предаје, тако да су Лајковчани у другом полувремену изједначили резултат головима најбољег стрелца Владе Јеринића у 51. и 82. минуту.После пораза од Будућност Крушика у Лајковцу и ремија у Стрмову, Железничар је данас поражен у Дивцима са 3:1. Прилично деморалишуће за дизелку било је то што су домаћи водили са 3:0 после пола сата игре. Стрелци су били Крстић у 10. и Плећић у 25. и 34. минуту, док је почасни погодак за Лајковчане постигао Небојша Марковић у 60. минуту.
Подсећамо да је Стрмово јуче победило Младост из Прњавора са 4:1, головима Савковића (2), Дуњића и Рајковића.
После 18 одиграних кола Задругар је седми са 23 бода, Стрмово на десетом месту има 17 бодова, колико и Дрина, Борац из Лешнице има 16 бодова, а на зачељу, је, нажалост, лајковачки Железничар са само 12 бодова.
Иако није деловало на старту другог дела првенства да ће тако бити, најпознатији лајковачки фудбалски клуб поново поново се налази у незавидној ситуацији. До краја је остало осам кола, с тим што је Стрмово слободно у следећем, а Железничар у 21. колу, што значи да имају по седам утакмица до краја.
У 19. колу Задругар дочекује Дивце, Железничар гостује у Петковици, а Стрмово је слободно.

Comments are closed.