30 August 2021
Категорија Новости
30 August 2021,
 Off

У другом колу Колубарско-мачванске зоне једино је Железничар освојио бод и то на гостовању у Лешници, док су Задругар и Стрмово поражени на својим стадионима. Резултати: Борац – Железничар 0:0, Задругар – Слога 0:1, Стрмово 1968 – Будућност Крушик 1:3.
Први бодови за подмлађени тим Жеље, који је и против Борца у првој постави имао шест омладинаца. По званичном извештају са меча Железничар је на клупи за резерве имао само два фудбалера! По лошим временским условима утакмица је обиловала жутим картонима, чак девет, од којих су пет добили Лајковчани.После фантастичног старта са пет датих голова у Прњавору, Задругар је на својој „Сенари“ поражен са 1:0 од Слоге из Богосавца. Слога је свакако слабији тим него прошле сезоне када су до самог краја претендовали на шампионску титулу (упркос казни и одузимању девет бодова). Међутим, Задругар врло блед у првом полувремену, у другом пропустио неколико добрих шанси, док су гости реализовали једини ударац на гол у другом полувремену. Стрелац из слободног ударца је био Мијушковић у 68. минуту.
Стрмово 1968 је поново било домаћин, овога пута дојучерашњем српсколигашу Крушик Будућности 2014 из Ваљева. Стрмово је водило све до 75. минута, гол је постигао Мијаиловић у 47. минуту. Међутим, Ваљевци су за два минута направили преокрет, головима искусних Гентића и Ристовића у 75. и 77 минуту. Потврду победе гостију донео је Александар Ђукић у надокнади времена, односно у 95. минуту.
Oба тријумфа за сада имају Будућност Крушик 2014 и Врело Спорт. Задругар има три бода, а Жеља и Стрмово по један.
У трећем колу у недељу се састају Железничар и Стрмово, док Задругар у суботу гостује у Владимирцима. Утакмице почињу у 16.30.

Comments are closed.