23 April 2022
Категорија Новости
23 April 2022,
 Off

Веома важна победа Железничара против Цера у 19. колу Колубарско-мачванске зоне, док је ослабљени Задругар на свом стадиону освојио бод против другопласиране екипе ОФК Дивци.
Фудбалери Железничара данас су убедљиво савладали Цер у Петковици са 4:1. Како сазнајемо, до врло важна три бода Жеља је дошао рутинском игром. Повео је врло рано преко Гајића, али је домаћин изједначио у надокнади првог полувремена. У другом делу утакмице на терену је постојао само један тим тако да су Лајковчани до победе дошли головима Торбице, поново Гајића и Томића.Задругар и Дивци су данас у Лајковцу одиграли утакмицу са врло мало шанси. Лајковчани су наступили видно ослабљени, без неколико повређених и картонима кажњених првотимаца. Осим тога, у 35. минуту због повреде игру је напустио најбољи стрелац зелено-белих Јеринић. Гости су могли да освоје сва три бода, али искусни Плећић није искористио једанаестерац. Можда је судија десетак минута пред крај могао свирати најстрожу казну и за домаћина, али све у свему Задругар може бити задовољан бодом.
Стрмово 1968 је у овом колу било слободно.
На табели Задругар је седми са 24 бода, Стрмово на 11. месту има 17 бодова, Борац из Лешнице 16, а Железничар им се примакао и тренутно има 15 бодова. Дрина и Јединство из Владимираца данас су победили код куће и попели се на 20 бодова.
Следећег викенда Железничар дочекује Младост из Прњавора, Стрмову у госте стиже Јединство, док Задругар игра у Мионици.

Comments are closed.