16 November 2020
Категорија Новости
16 November 2020,
 Off

Железничар је наставио серију лоших резултата и у финишу јесени прокоцкао лепу позицију на табели коју је имао до пре неколико кола. У 16. колу Српске лиге Запад Железничар је неочекивано поражен на свом стадиону од Јошанице са 3:2 (1:1). Стрелци за Железничар били су Дарко Ђукић и Марко Арсић. ФК Железничар: Ранковић, Пантелић, Живковић, Митровић, Тинтор, Павловић, Чочовић, Станојевић, Ђукић, Ракић, Мијушковић. Играли су још: Јевремовић, Арсић, Петровић.
Лајковачки српсколигаш пропустио је лепу прилику да победом над тимом из доњег дела табеле пролећни део првенства дочека са мање брига, јер у последњем колу игра у Пожеги са убедљивим лидером Слогом где ће бити тешко извући и бод.
После два ремија и три пораза Жеља је на 13. месту (од 18 тимова) са 22 бода. Оно што је добро, бодовна разлика између четврте Будућности Крушик и Железничара износи само четири бода. Лоша вест је да се у последњем колу полусезоне игра против Слоге у Пожеги, водеће екипе без пораза и само три ремија у 16 кола.
У 14. колу Колубарско-мачванске зоне Рубрибреза је остварила сјајну победу против Врело Спорта са 2:1. Са три бода Рубрибреза се одлепила са дна табеле и престигла Спартак, упркос претходном одузимању девет бодова. Задругар је минималним резултатом од 1:0 поражен у Љубовији. И даље је на 11. месту са 13 бодова, док претпоследња Рубрибреза има шест бодова, један више од Спартака.
У последњем 15. колу игра се лајковачки зонашки дерби између Задругара и Рубрибрезе.

Comments are closed.