22 July 2020
Категорија Новости
22 July 2020,
 Off

ФК Железничар, повратник у Српску лигу Запад после две сезоне играња у Зони, полако заокружује тим за првенство 2020/21, у којој бројни љубитељи фудбала у Лајковцу, у најмању руку, очекују сигуран опстанак и стабилизацију клуба у овом рангу такмичења. Најновије појачање је искусни Александар Стевановић који долази из аранђеловачке Шумадије, играо је и раније за Жељу, као и за бројне српсколигашке и суперлигашке клубове у Србији и Црној Гори: Напредак, Будућност, Сутјеску, Зету, Нови Пазар, Колубару, Борац из Чачка итд.

Последњу припремну утакмицу лајковачки српсколигаш одиграо је на новом терену у Врелу против истоименог клуба, члана Колубарско-мачванске зоне. Утакмица је завршена резултатом 2:2. Голове за Желју су постигли Софронић и Павловић.

Шеф стручног штаба је и даље Срђан Јовановић из Ваљева, дугогодишњи тренер Радничког с Петог пука. Против Врела за Жељу су играли: Ранковић, Вуковић, Земан, Живковић, Митровић, Стјеља, Марковић, М. Петровић, Станојевић Софронић, Арсић, Б. Петровић, Тинтор, Ђермановић, Радибратовић, Павловић, Пантелић, С. Петровић и Јеремић.

 

Comments are closed.